Diensten

onze diensten

WEL ZO NETJES

Van voorbereiding tot resultaat: wij voeren alle werkzaamheden voor je uit. Het prepareren van de huidige vloer bij een renovatie of het leggen van de basis bij nieuwbouw, wij zorgen ervoor dat je vloer een goede basis is voor de rest van de woning of het bedrijfspand. Zonder rommel achteraf, want wij vinden het belangrijk dat we alles netjes achterlaten. Op locatie hebben we alleen water nodig. Grondstoffen en materiaal nemen we zelf mee in de vrachtwagen. Zo heb je nergens omkijken naar.

Cement dekvloeren

Een superstrakke vloer die helemaal afgewerkt word afgeleverd. Wat voor vloerbedekking u ook kiest, de basis is top met onze strakke vloer van zandcement.

egaliseren

Egalisatie van een dekvloer komt vaak voor. Bijvoorbeeld wanneer de tegelvloer wordt vervangen en de dekvloer is beschadigd (kan ook bij verwijderen van hout of tapijt voorkomen). Daarnaast kunnen dekvloeren schuin aflopen door ouderdom of ondeugdelijke aanbreng.

VLOERVERWARMING

Vloerverwarming leggen kan op verschillende manieren. Vraag een offerte aan voor de methodes en de kostprijs voor het leggen van vloerverwarming.

Flexibel en servicegericht

Vloerenbedrijf RNJ Vloeren legt alle cementdekvloeren in eigen beheer. Dat betekent dat we niet afhankelijk zijn van andere partijen en daardoor heel flexibel zijn. In overleg komen we de vloer leggen op een moment dat jou uitkomt. We stellen ons ook flexibel op als het gaat om je wensen wat betreft de vloer. Aan de hand van onze bevindingen en jouw verwachtingen, brengen we een advies uit dat bij je past. Alleen zo ervaar je de goede service van RNJ Vloeren.